ARTIESTEN

Getalenteerde artiesten met een passie voor muziek

Music Steroidz neemt verschillende artiesten onder zijn vleugels. Wij willen hen de kans geven om hun eigen muziek te maken en te groeien. Deze artiesten zijn allemaal verschillend en uniek. Ze hebben allemaal een verschillende stijl, ze streven hun eigen doelen na en hebben een verschillende achtergrond. Ons aanbod aan artiesten is divers: ze maken muziek uit verschillende genres. Pop, rock, dancehall, reggae, hiphop, R&B … De populairste genres in Suriname worden allemaal bij ons geproducet.

Suriname bezit nog steeds geen muziekindustrie. Je kan er niet leven van de muziek. De oorzaak daarvan is voornamelijk het gebrek aan materiaal om muziek te produceren en kwaliteit te leveren. Music Steroidz speelde daarop in: we creëerden de ruimte, maar kochten ook de nodige apparatuur om muziek te kunnen maken. Op die manier konden wij talentvolle, Surinaamse artiesten aantrekken die hard willen werken om hun muziekcarrière uit te bouwen.

Onze artiesten hebben Music Steroidz mee groot gemaakt en het label doen groeien. De meeste artiesten maakten deel uit van ons label van bij de opstart waardoor zij er mee voor zorgden dat we naam kregen. Daarom appreciëren wij hen enorm en willen wij hen de beste kansen bieden om door te groeien tot een succesvolle artiest. Vandaar dat zij ook veel inspraak krijgen: ze beslissen mee over apparatuur en gaan zelf op onderzoek uit. Artiesten krijgen bij ons vrijheid, ze denken mee hoe we het beste product kunnen ontwikkelen en ze delen hun ideeën met ons. Wij zijn ervan overtuigd dat we enkel op die manier kunnen groeien als label en ook onze artiesten doorgroeimogelijkheden kunnen bieden. Samen staan we sterk, dat is ons uitgangspunt.

De artiesten die onder het label vallen zijn Benjamin Fayah, Nette Jongens, RJCT, J’Lana, Skal en Skittz.

PageLines