DelInModel

Delceggio Scheineman

Biografie

Mijn naam is Delceggio Scheineman. Dit is mijn volledige naam, maar veel mensen zullen me vooral kennen als Del In Model. Momenteel ben ik 24 jaar oud en doe ik dagelijks waar ik goed in ben; muziek maken. Als ik mezelf zou moeten omschrijven, zou ik zeggen dat ik vooruitstrevend ben. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om muziek te maken en een bepaald publiek emotioneel te raken. Aan de hand van deze principes ga ik elke keer aan de slag om met nieuwe songs en clips te komen.

Hoe het allemaal begon

Al op jonge leeftijd wist ik dat muziek een grote passie van me was. Ik was ongeveer 12 of 13 jaar oud toen mijn interesse voor rap en hiphop echt begon te groeien. Bijna dagelijks luisterde ik wel naar muziek van bijvoorbeeld TIK of Lil Wayne. Dit inspireerde me. En dan vooral de manier waarop ze een verhaal wisten te vertellen door middel van de muziek. Dat wilde ik ook; een verhaal vertellen door een nummer te schrijven.

De eerste stap die ik op dit gebied zette, was het schrijven van teksten om deze vervolgens tijdens de pauzes op school te laten horen. Dit waren korte momenten waarop ik voor het eerst mijn kunsten kon vertonen. Uiteindelijk ontmoette ik Shaquille Marcus ook bekend als SHAQ.SR. Dankzij hem vond ik de juiste motivatie om het talent dat ik had verder te ontwikkelen. We zijn tot op de dag van vandaag nog goed bevriend.

Ik heb besloten om een samenwerking met Steroidz aan te gaan, omdat ik me als solo artiest verder wil ontwikkelen. Ik heb een persoonlijke visie wat muziek betreft en dat past precies in het plaatje van MS. En zoals men altijd zegt “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

Open Booking Form

    MS Radio Suriname