Ferdiehart groet Suriname met ‘Bon Vibes’

De Ware Tijd

PARAMARIBO – Ferdiehart heeft ervoor gekozen om al het negatieve los te laten en zich alleen te laten beïnvloeden door positiviteit. Dit geeft de artiest mee in zijn lied ‘Bon Vibes’. “Met dit nummer hoop ik dat mijn luisteraars ook het gevoel van euforie zullen ervaren en dit verspreiden.”

‘Bon Vibes’ is een samenwerking met Jamez Levels. “Ik ben fan van zijn hit ‘Non ce n’est pas bon’. Nadat ik dat nummer hoorde, wilde ik graag een project met hem doen, omdat ik van zijn stijl en sound houd.” De artiest vindt het een positieve uitdaging om samen met andere artiesten te werken. Mooier vindt hij het om iets te leren uit de samenwerking, wat met Jamez ook het geval is geweest.

‘Bon Vibes’ is de laatste song die Ferdiehart uitbrengt in Suriname. Met dit nummer groet hij zijn fans en geeft aan een muzikale toekomst op te bouwen in Europa. Hij laat een positieve stempel achter. Hiermee wil hij duidelijk maken dat waar hij ook doorheen gaat, hij altijd een positieve attitude probeert te hebben.

“Mijn doel is simpel. Ik ben hier in Europa om te groeien en mezelf te bewijzen dat ‘Ferdiehart’ de definitie is van succes. Uiteindelijk zal alles op de juiste plaats vallen. Tot die tijd, lach ik om de verwarring, leef ik voor de momenten en weet ik dat alles met een reden gebeurt.”.-.

Lees meer: Ferdiehart groet Suriname met ‘Bon Vibes’ – DWTonline.com