Management

Management

Artiesten management

Music Steroidz beschikt over een professioneel, ervaren managementteam. Dit team is samengesteld uit managers die de artiesten en producers begeleiden bij het maken van muziek. De managers staan direct in contact met de artiesten. Zij nemen alle verantwoordelijkheden op zich en zijn betrokken bij alles wat op artistiek, zakelijk en praktisch gebied gebeurt. Managers vormen juniorartiesten om tot volwaardige artiesten, maar kunnen ervaren artiesten ook verder finetunen en groter doen worden.

Het management vervult verschillende taken. Zij willen ervoor zorgen dat de artiesten ontlast worden van alle bijkomende zaken. Artiesten komen enkel naar de studio om muziek op te nemen. Het management zorgt ervoor dat al de rest voor hen geregeld wordt. De artiesten worden daarom persoonlijk begeleid door het team.

Eerst werkt het management een volledig plan uit voor elke artiest. Manager en artiest bekijken samen wat de sterke en de zwakke punten van de artiest zijn. Daarnaast wordt bekeken waar de artiest op dit moment staat en wat hij wil bereiken. Er wordt toegewerkt naar het punt waar de artiest over een bepaalde tijd wil staan. Dit wordt als doel vooropgesteld en daaraan werken ze samen. Op basis van dat doel wordt een plan van aanpak uitgeschreven. Hierin wordt opgenomen welke stappen ze daarvoor zullen doorlopen om het doel te bereiken. De artiesten beginnen klein en kunnen groeien tot volwaardige artiesten. Om dat proces vlot en succesvol te laten verlopen, wordt dit plan gebruikt. Ze hanteren daarnaast ook een tijdlijn waarin de specifieke stappen uitgezet worden. Het management begeleidt de artiest volledig om hiernaar toe te werken en staat ervoor in dat de artiesten uiteindelijk hun doel op lange termijn kunnen bereiken.

Ten slotte neemt het management de overige taken op zich. Zij zorgen ervoor dat de producties voor elke artiest geproducet en aangeleverd worden. Ook stelt het management een marketingplan op en voeren ze promotie voor de artiesten. Verder wordt de distributie van de muziek door hen geregeld. De muziek zal te horen zijn op alle radiostations, maar eveneens te koop worden aangeboden op alle mogelijke kanalen. Voorts worden de boekingen door hen gemanaged en zij zorgen ervoor dat artiesten kunnen optreden op grote podia, onder andere door voor hen contacten te leggen. Ten slotte ondersteunen zij de sociale media van elke artiest.

Het managementteam zorgt kortom voor alles, behalve muziek maken!

Music Steroidz NV

Keizerstraat 112 • Paramaribo • Suriname


Openingstijden

Maandag-Vrijdag:

08:00-16:00


Telefoon

+597 493 497

E-Mail

info@musicsteroidz.com

KKF

63223