Over ons

Opgericht in 2015 door CEO en Directeur Thijs Mouchart, heeft Music Steroidz door de jaren heen bekende Surinaamse artiesten en producers onder haar naam mogen huisvesten. Tevens hebben er verschillende internationale samenwerkingen plaatsgevonden. Het huidige MS talent bestaat uit 3 producers en 6 artiesten.

Management

Het management van Music Steroidz bestaat uit 4 leden. Het management draagt de verantwoording voor alles wat op artistiek en zakelijk en gebied gebeurt binnen het label.

Partners

Vastgoedbedrijf Surgoed is sinds 2015 partner van Music Steroidz. Deze samenwerking zorgt onder andere voor professionele videoclips.

In 2021 is Resinjo Wijngaarde (Artiestennaam Poke) partner geworden van het label. Het doel van deze samenwerking is het creëren van groeimogelijkheid binnen Nederland, België en Frankrijk.

Heb jij de Music Steroidz Radio App al gedownload?

Je kan de app makkelijk downloaden door op de onderstaande knop te klikken. De aandacht ligt op de talentvolle artiesten en producers van Music Steroidz en Surinaams talent in het algemeen. Het idee achter deze applicatie is om de producties van Music Steroidz een extra platform te geven naast de standaard platformen (YouTube, Spotify, Apple Music etc).

Download nu de MS Radio Suriname App!