Producers

Producers

Music Steroidz heeft drie producers in huis die de beste muziek producen voor de artiesten. Het zijn echte talenten in hun vak: van elk geluidje kunnen ze iets moois maken. Elk idee kan hen inspiratie bezorgen.

De producers hebben een belangrijke taak binnen het bedrijf en zorgen ervoor dat de artiesten, maar ook het platenlabel, bekendheid krijgen. Hun bijdrage is belangrijk en groot.

De producers gaan met de artiesten aan de slag. Ze bespreken welke productie de artiest in gedachten heeft. De producer stemt zich af op de artiest en samen bekijken ze welke kant ze uitgaan met de productie. Daarnaast kijkt de producer naar de artiest zelf en houdt ook rekening met zijn achtergrond. Op basis daarvan starten ze en producen ze de muziek. De betrokkenheid van de artiest blijft hoog, maar de artiest heeft zelf geen taken in dit proces. De artiest geeft aan wat hij wil, welke doelen hij nastreeft en op welke manier hij dit wil doen. De producer zet al deze zaken om in muziek.

Producers werken steeds hard om producties af te leveren die passen bij de artiest, maar ook zodat ze succesvol kunnen worden. Toch draait het hen niet om geld, maar wel om mensen te raken. Ze halen er voldoening uit als hun productie beluisterd en geapprecieerd wordt, dat is voor hen het belangrijkste. Vandaar dat zij steeds hard werken en zoeken naar succesvolle nummers voor elke artiest. Ze zijn producer omdat ze gewaardeerd willen worden om hun inbreng.

Bclazic, OW11 & Andriano Smalls zijn de drie producers die voor Music Steroidz werken. Deze drie producers verzorgen alle producties voor onze artiesten die uiteindelijk gelanceerd zullen worden.