Studio

Studio

Music Steroidz Studio

Music Steroidz beschikt over een volledig uitgeruste opnamestudio. Deze studio is uitgebouwd met het oog op het realiseren van kwalitatieve opnames, muziek en producties. Wij kunnen aantrekkelijke, hoogwaardige en kwaliteitsvolle producties afleveren.

De studio is voorzien van analoge en digitale geluidsapparatuur. Wij zorgen voor alle benodigdheden en apparatuur die een artiest of producer nodig heeft om kwalitatieve muziek te maken. Daardoor kunnen we interne producties afleveren. Onze producers ontwikkelen nummers voor de artiesten die we onder ons muzieklabel releasen. We maken alle releases mogelijk door onze uitgeruste studio met bijbehorend materiaal.

Daarnaast bieden wij geven bedrijven de mogelijkheid om bij ons hun producties te realiseren. Ze kunnen voice-overs voor hun reclamecampagnes opnemen, jingles producen en opnemen, reclamespotjes opnemen enzovoort. Alles wat met geluid te maken heeft, kunnen wij in onze studio realiseren.

Wij streven ernaar de beste geluidskwaliteit te leveren. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat muziek mensen kan raken. Muziek kan je tot in het diepst van je ziel raken, het kan je ontroeren, maar ook gelukkig maken. Muziek kan vele gevoelens bij je oproepen. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat we de beste kwaliteit kunnen leveren. Music Steroidz stelt daarom als doel om de beste muziek af te leveren in combinatie met de beste geluidskwaliteit. Daardoor kunnen onze artiesten en producers succesvolle nummers van hoogwaardige kwaliteit releasen.

Music Steroidz NV

Keizerstraat 112 • Paramaribo • Suriname


Openingstijden

Maandag-Vrijdag:

08:00-16:00


Telefoon

+597 493 497

E-Mail

info@musicsteroidz.com

KKF

63223