Music Steroidz beschikt over een volledig uitgeruste opnamestudio. Deze studio is uitgebouwd met het oog op het realiseren van kwalitatieve opnames, muziek en producties. Wij kunnen aantrekkelijke, hoogwaardige en kwaliteitsvolle producties afleveren.

De studio is voorzien van analoge en digitale geluidsapparatuur. Wij zorgen voor alle benodigdheden en apparatuur die een artiest of producer nodig heeft om kwalitatieve muziek te maken. Daardoor kunnen we interne producties afleveren. Onze producers ontwikkelen nummers voor de artiesten die we onder ons muzieklabel releasen. We maken alle releases mogelijk door onze uitgeruste studio met bijbehorend materiaal.

Daarnaast bieden we ook plaats aan externe producties. Dit houdt in dat externe producers, artiesten of bedrijven bij ons hun projecten kunnen realiseren. Producers kunnen muziekproducties en mixen maken, maar kunnen ook editen. Verder kunnen artiesten hun producties in onze studio opnemen, editen en afwerken tot een volwaardig nummer. Daarnaast hebben bedrijven de mogelijkheid om bij ons hun producties te realiseren. Ze kunnen voice-overs voor hun reclamecampagnes opnemen, jingles producen en opnemen, reclamespotjes opnemen enzovoort. Alles wat met geluid te maken heeft, kunnen externen in onze studio realiseren.

Wij streven ernaar de beste geluidskwaliteit te leveren. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat muziek mensen kan raken. Muziek kan je tot in het diepst van je ziel raken, het kan je ontroeren, maar ook gelukkig maken. Muziek kan vele gevoelens bij je oproepen. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat we de beste kwaliteit kunnen leveren. Music Steroidz stelt daarom als doel om de beste muziek af te leveren in combinatie met de beste geluidskwaliteit. Daardoor kunnen onze artiesten en producers succesvolle nummers van hoogwaardige kwaliteit releasen.

Wil je een productie opnemen in onze studio? Dat kan! U kan zelfstandig uw productie opnemen of beroep doen op de hulp van onze producers. Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden.