VIDEO: Nette Jongens, RJCT & Lodilikie @ Zsa Zsa Su, Ziggo Dome

by

VIDEO: Nette Jongens, RJCT & Lodilikie @ Zsa Zsa Su, Ziggo Dome.

Bekijk hier het live video van het optreden van Nette Jongens, RJCT en Lodilikie bij ‘THE TAKE OVER’ – ZSA ZSA SU te Ziggo Dome in Amsterdam. De show was sold-out en het was een prachtig evenement!

Nette Jongens, RJCT & Loba Lodilikie LIVE @ Zsa Zsa Su 2017 – …

Nette Jongens, RJCT & Loba Lodilikie LIVE @ Zsa Zsa Su 2017, Ziggo Dome #Amsterdam!
#zsazsasu #suriname #edekanti

Posted by Music Steroidz on Saturday, March 11, 2017

Zsa Zsa Su is één van de grootste indoor Urban events in Nederland en is voor het eerst in de Ziggo Dome gehouden. De Ziggo Dome is een concerthal in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam Arena. Het is vooral bekend om de verschillende grote artiesten die daar optreden zoals Beyonce, Drake en The Weekend.

Een unicum is dat, net als de eerdergenoemde internationale artiesten, ook onze Surinaamse artiesten de pers te woord mochten staan in de Legend Room van de Ziggo Dome tijdens een persconferentie over Zsa Zsa Su. Normaal is de Legend Room niet beschikbaar voor Nederlandse of Surinaamse artiesten, maar alleen voor internationale artiesten van het zwaar kaliber. Hiermee zijn Nette Jongens, RJCT en Lodilikie de eerste Surinaamse artiesten ooit die in de Legend Room officieel de pers te woord hebben gestaan. De Legend Room is vernoemd naar overleden grootheden in de muziekindustrie, die allemaal hun namen hebben staan in de Legend Room.

Heb jij de nieuwe EP ‘Alles komt goed’ van Nette Jongens al ontdekt?

 

PageLines